به مناسبت درگذشت حضرت آیت الله مهدوی کنی (ره)رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری یار دیرین امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی، مراسم بزرگداشت این عالم ربانی و مجاهد در مسجد جامع باغبهار مهريز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار يزد فردا از مهريز- در این مراسم كه با حضور امام جمعه مهريز، مسئولين ،نيروهاي نظامي و انتظامي ومردم ولایت مدار، قدر شناس و همیشه در صحنه اين شهرستان همراه بود، ذاكرين به ذکر مصیبت اهل بیت (ع) پرداخته و در سوگ یار صدیق و دیرین امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مداحی کردند.
حاضرين در این مراسم معنوی با قرائت قرآن، برای ایشان از درگاه خداوند متعال علو درجات را آرزو کردند و از ایثار و تلاش های آیت الله مهدوی کنی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و نیز همراهی مداوم با انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری قدردانی و خاطره مجاهدت های ايشان را گرامی داشتند.
آیت الله مهدوی کنی رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری از ۱۴خرداد ماه امسال پس از شرکت در مراسم بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام(ره) و بعد از بازگشت به منزل، به علت حمله قلبی در بیمارستان بستری شد و صبح روز سه شنبه 29 مهر به ملکوت اعلی پیوست.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 12,ژوئیه,2025